Medarbetare till Beläggning/Mark Sektor Asfalt Nord, Kiruna

Sista ansökningsdag: För 12 timmar sedan

Arbetsort: Kiruna

Publicerat: 22 januari

Kategorier: Bygg & Anläggning

Vi behöver förstärka vår organisation i Kiruna med en duktig Mark/Beläggningsarbetare.

 

 

Din roll

Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team och utföra beläggningsarbeten och/eller markarbeten.

 

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

 

 

Din erfarenhet

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

 

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

 

 

Ytterligare information

B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Kiruna. Vid frågor, kontakta gärna Operational Manager Mathias Enlund 072-240 16 37.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-02-28.

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Medarbetare till Beläggning/Mark Sektor Asfalt Nord, Kiruna

;