För rekryterare

Bakgrund

Jobbdirekt.se har idag en stark lokal närvaro samtidigt som vi når ut rikstäckande. Vi är en av Sveriges ledande jobbsajter med massor av tjänster och lediga jobb.Vi har dessutom mer än 13 års erfarenhet på den svenska marknaden. Schibsted grundade Jobbdirekt.se redan 1999 och vi har idag ett av de starkaste varumärkena i vår bransch.

Vi vänder oss både till stora och små företag som finner stor användning i våra olika rekryteringstjänster. Hos oss går det snabbare att söka jobb vilket medför att ni som arbetsgivare förhoppningsvis kommer få fler ansökningar på kortare tid via Jobbdirekt.se!

Jobbdirekt.se ägs idag av Career Group Sverige AB. Vårt mål är att vara den självklara rekryteringskanalen för svenska och nordiska företag när det gäller platsannonsering.

Jobbdirekt.se:s nya management har jobbat i branschen sedan år 2000 och har mer än 25 års gemensam arbetslivserfarenhet vilket medför att vi har den bästa marknadskännedomen i landet och vet vad som krävs för att göra våra kunder nöjda och att hela tiden skapa nya spännande jobb till alla våra besökare.

Annonsera?

Fler ansökningar på kortare tid

Vi erbjuder våra kandidater landets enklaste och snabbaste tjänst för att söka jobb. Funktioner som förenklad CV-hantering, IP-styrning och ”intelligent sökmotor” har visat sig ge våra kunder fler ansökningar på kortare tid.

Annonsera brett eller nischat

Jobbdirekt.se är en bred jobbsajt där annonserna når många personer inom olika kategorier över hela landet. Genom IP-styrning kan våra kunder välja att enbart visa sina annonser i närregionen, och våra nischade partnersajter (se nedan) gör det möjligt att enbart visas mot en utvald målgrupp.

Jobbdirekts nätverk

När du annonserar på Jobbdirekt.se har du möjlighet att komplettera med nedanstående partnersajter och tjänster för 5.900 kr per extra kanal.

Yahoo

Yahoo.se är en av Sveriges största sajter och har varje månad två miljoner unika besökare. Yahoo är kända för sin sökmotor men har också mail, nyheter och nu en riktigt stark jobbdel. Målgruppen på Yahoo.se är mellan 30 och 50 år varav 54 procent är män. På global nivå har Yahoo 38 000 anställda, 680 miljoner användare varje månad och en omsättning på sex miljarder dollar. se.yahoo.com

Karriärjobb

Karriärjobb.se är Sveriges ledande jobbsajt mot chefer, specialister och akademiker. Vi har en unik databas med 12 000 chefer som prenumererar på lediga chefsjobb. Dessutom har vi idag ett exklusivt samarbete med Ledarna som har 88 000 medlemmar från alla branscher och på alla nivåer. Söker ni chefer är detta Sveriges vassaste kanal.

Jusek

Jusektidningen når ut till jurister, ekonomer, samhällsvetare, systemvetare och personalvetare. Jobbdirekt och Jusektidningen har ett exklusivt samarbete där Jobbdirekt ansvarar för avdelningen “lediga jobb” på www.jusektidningen.se. Jusek har 83 000 medlemmar.

Ingenjörsguiden.se

Ingenjörsguiden är sveriges första sajt som samlar allt av intresse för den som är ingenjör. Här finns de senaste artiklarna, de senaste jobben och mycket annat. Ingenjörsguiden växer så det knakar och är en mycket bra kanal för arbetsgivare som vill exponera lediga tjänster för ingenjörer.

Pellesoft.se

Pellesoft har 26 000 medlemmar och är ett av Sveriges största nätverk och forum för systemutvecklare (.net, php, c++, osv). Utöver utvecklare och programmerare når du som kund också designers, tekniker, installatörer, grafiker med mera via denna kanal.

Byggcheferna

Byggcheferna är en branschförening som arbetar för en förändrad och förbättrad byggbransch. Vi har drygt 16.000 medlemmar som är byggchefer, projektledare, ingenjörer m.m. Våra tre fokusområden är trygghet, ledarskap och branschutveckling . Jobbdirekt ansvarar och säljer platsannonser på byggcheferna.se mot Byggchefer, Ingenjörer, projektledare m.m.

Ledarna

Karriärjobb har ett exklusivt samarbete med Ledarna, Sveriges chefsorganisation med 88 000 medlemmar, bara chefer! Se alla chefstjänster på www.ledarna.se/sv/Chefsjobb/

Jobbdirekt.se

En av Sveriges ledande jobbsiter alla kategorier

Jobbinomadministration.se

Alla administrativa jobb

Jobbinomsalj.se

Alla säljjobb

Jobbinomdatait.se

Alla it-jobb

Jobbinomjuridik.se

Alla juridikjobb

Jobbinomekonomi.se

Alla ekonomijobb

Jobbinomkommun.se

Alla offentliga jobb inom kommun, län och landsting

Jobbinomteknik.se

Alla teknikjobb

Jobbdirekt på facebook

Alla våra kunders platsannonser blir synliga på Jobbdirekts egen företagssida på Facebook.

Jobbdirekt på Twitter

Alla jobbdirekts platsannonser blir synliga på Twitter, en av de mest snabbväxande mediakanalerna i Sverige.

Jobbdirekt på Google

Som en extra bonus till våra kunder blir nu alla platsannonser dessutom synliga på Google.se.

Jobbdirekt.se skapar mer trafik

Mer kvalitativ trafik till våra sajter ger fler ansökningar till våra kunder. För att åstadkomma detta utnyttjar vi löpande följande mediakanaler:

Tradedoubler

Ett av Sveriges starkaste nätverk för annonsering online med sajter som Expressen, TV4, Yahoo..

Sökord på Google och Yahoo-Network

Jobbdirekt.se använder sig av de största sökmotorerna i Sverige – Google och Yahoo! Network.

Rikstäckande radioreklam

Jobbdirekt.se kör kontinuerligt radioreklam ca 10-12 veckor per år med utvalda kunder i radiokanalerna Rix FM, Bandit Rock och Lugna Favoriter.

Våra Produkter och Tjänster

Hos Jobbdirekt.se kan du välja mellan en rad olika produkter som underlättar helt eller delvis din rekrytering. Jobbdirekt.se tillsammans med våra partners ger dig en av landets absolut bästa och effektivaste platsannonslösningar för dig som skall anställa.

Produkter, priser exkl moms:

  • Platsannons på Jobbdirekt i upp till 30 dagar
    Pris; 9.500 kr
  • Banner (logobanner, 120 x 60 pixlar) pris per vecka
    Pris; 4.000 kr
  • Widescreen (sidebanner, 290 x 350 pixlar) pris per vecka
    Pris; 8.500 kr

Är ni intresserade av att köpa platsannons på Jusektidningen.se eller på Ledarna.se/chefsjobb ring eller maila oss enligt nedan. Detsamma gäller för medverkan i nyhetsbrev, riktade utskick samt olika typer av exponeringsprodukter.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra sajter och annonspaket eller för att beställa platsannonser eller andra produkter (behöver ni hjälp med att utforma er reklambanner, så ordnar vi det). E-posta oss gärna på jobb@jobbdirekt.se eller ring oss på tel. 08-6506920 så hjälper vi er.

Vill ni publicera en platsannons så e-postar ni oss på traffic@jobbdirekt.se

Kontakt

Vill du komma i kontakt eller annonsera på Jobbdirekt.se eller någon av våra andra rekryteringskanaler som KarriärjobbLedarnaJusektidningenYahooIngenjörsguiden?


Kontakta oss här nedan:
Växel nr: 08-650 69 20
Fax nr: 08-653 03 70
Mail: jobb@jobbdirekt.se
Adress: Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

Försäljning/Marknad:
John Carlson på telefon 08-653 03 67 alt. maila john@jobbdirekt.se

Teknik:
teknik@jobbdirekt.se alt.
Telefon 08-653 03 57

Annonsavdelningen:
traffic@jobbdirekt.se

Välkommen och lycka till!

;