HR Business Partner till bolag med fokus på hållbarhet

Sista ansökningsdag: 20 december

Arbetsort: Solna

Publicerat: 20 november

Kategorier: HR & Organisation

Har du arbetat som HR Business Partner i några år och är intresserad av att arbeta i ett spännande och nordiskt bolag med fokus på hållbarhet? Just nu söker vi dig som vill gå in som konsult med start omgående hos vår kund i Solna.

 

 

Om rollen

Du kommer att arbeta som HR Business Partner mot ett av bolagets affärsområden som fokuserar på hållbara lösningar inom fastigheter. Du kommer att arbeta med ytterligare en kollega och rollen innebär ett brett ansvar - både administrativt, operativt och strategiskt. I rollen kommer du att arbeta med brett chefsstöd samtidigt som du kommer att få vissa fokusområden inom HR. Du är länken mot dina kollegor i Norden och har en kontinuerlig dialog med dem. Du sitter med i affärsområdets ledningsgrupp och driver HR arbetet framåt samt rapporterar till HR chef i Danmark.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet från rollen som HR Business Partner och som drivs av att arbeta affärsinriktat. Du har erfarenhet från arbete i en matrisorganisation och vill arbeta nordiskt. Som person ser vi att du är handlingskraftig, engagerad och drivande. Vidare har du goda kunskaper i Excel.

 

 

Vad erbjuds du?

När du registrerar ditt CV nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster.

 

Vi kan erbjuda dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

 

 

Söka tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och förväntas pågå till slutet på mars. Har du mer frågor kring rollen kontakta my.andersson@jurek.se 073 745 43 111. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Sökord: HR, HR Business Partner, HR generalist

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till bolag med fokus på hållbarhet

;